Let’s Encrypt ingyenes SSL tanúsítvány

Szolgáltatásunk

Let’s Encrypt ingyenes SSL tanúsítvány

Let’s Encrypt ingyenes SSL tanúsítvány

Alapszíntű SSL hitelessítés ingyen! Let's Encrypt tanusítvány korlátlan ideig minden tárhely csomagunkhoz.

Mi is ez az ingyenes Let's Encrypt tanúsítvány?

A Let’s Encrypt tanúsítvány a Mozilla, a Cisco, a Google Chrome, a Facebook és még számos főleg IT cég szponzorálta Internet Security Research Group™ (ISRG™) nevű szervezet projektje. Létrejöttének az a célja, hogy bárki számára ingyenesen legyen elérhető SSL tanúsítvány, ezzel is növelve biztonságos weboldalak számát az interneten.

Ezt a tanúsítványt akkor ajánljuk, ha fontos a biztonság, a Google keresőben a versenyképes pozíciót szeretnél elérni, egyszerű bemutatkozó honlapok vagy blogokhoz, melyek nem kezelnek érzékeny, személyes adatokat.

A Google szempontjából az ingyenes SSL tanúsítvánnyal való védelem megfelelő, előnyt jelent a találati listán, a Chrome böngésző megbízhatónak jelöli a honlapodat.

Miért érdemes?

  • - Ingyenes
  • - Automatikus, 3 havonta megújjul
  • - Könnyen aktiválható, telepíthető
  • - Legtöbb böngésző ismeri és elfogadja
  • - Számos nagy nevű cég áll a fejlesztése mögött, akiknek neve garanciát jelent

Amikor NEM érdemes

Ha honlapodon személyes adatokat, jelszavakat, bankkártya információkat kérsz be, akkor semmiképp ne válassz ingyenes SSL tanúsítványt. Egyik SSL tanúsítvány típus esetében sem vállal a kibocsátó garanciát a termékére, így mi sem tudunk az esetleges hibákért felelősséget vállalni.

Ügyfélszolgálat és terméktámogatás sem érhető el melléjük. Csak egyszerű domain ellenőrzésű hitelesítés zajlik. Zöld címsor megjelenítést egyik ingyenes SSL tanúsítvány sem kínál jelenleg.

Miért nem érdemes?

  • - Alacsony, domain ellenőrzésű hitelesítési szint
  • - Nincs kibocsátói garancia a hibamentes működésre
  • - Nincs zöld címsor, nincs cégnév megjelenítés
  • - Nincs kibocsátói terméktámogatás, ügyfélszolgálat
  • - Az ingyenes SSL tanúsítványokhoz nem tudunk ügyféltámogatást nyújtani

Kérd SSL telepítési szolgáltatásunkat mindössze 4.000 Ft +Áfa összegért, és munkatársunk feltelepíti neked a (akár nálunk) megvásárolt tanúsítványt a tárhelyedre.

A szolgáltatás nem tartalmazza a honlapod forráskódjában szükséges esetleges változtatási feladatokat (jellemzően a képek és egyéb elemek url-jeinek http:// -ről https://-re történő módosítását), amelyekkel megszüntethető az úgynevezett mixed content, azaz a kevert tartalom, ami akadályozza honlapod valódi, teljes védelmét.

30 napos pénzvisszafizetés

30 napos pénzvisszafizetés

30 napos indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk.

Ingyen SSL kulcs

Ingyen SSL kulcs

Minden tárhelyünkhöz ingyenes Let's Encrypt tanúsítvány adunk.